Tudástár

A klíma felmérés rendkívül fontos, hiszen minden lakás más és más. Fontos megismerni, hogy az ingatlan elektromos hálózata mit bír el, hol lehet áramhoz jutni, mekkorák a biztosítékok.

Milyen klímát vegyek?

Milyen klímát vegyek?

Klímavásárlás előtt egy sor kérdést át kell gondolni. Az otthonába vagy a hétvégi házába, esetleg irodai környezetben lesz felszerelve? Csak hűtésre, vagy fűtésre is fogja használni? Mennyire üzemeltethető gazdaságosan? Lehet hozzá kapni alkatrészt, ha meghibásodik? Amennyiben nem hoz kellőképpen megfontolt döntést, akkor olyasmire költheti el a pénzét, amiről hamar kiderülhet, hogy messze nem ideális. Jobb megelőzni a bajt, és szaktanácsadást kérni a klíma megvásárlása előtt.

Közeleg a klímaszezon: a mobil klíma vagy a split klíma a jobb választás?

Közeleg a klímaszezon: a mobil klíma vagy a split klíma a jobb választás?

Amennyiben azon töpreng, hogy mobil vagy split klímát vásároljon, majd megvizsgálja a termékek árait, azt tapasztalhatja, hogy mobil klímát egészen olcsón is kínálnak. Mobil klímát már alig több mint 20 ezer forintért is lehet vásárolni, a split klímákért viszont egyértelműen hatszámjegyű összeget kell kifizetni. Ha a mobil klíma olcsóbb és egyszerűbb telepíteni, miért érdemes mégis inkább split klímában gondolkodni?

További cikkek További cikkek

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Ajánlatkérés