Fisher logo

Fisher klíma

A Fisher Aircon Solutions LLC 1999 óta gyártat klíma- és klímatechnikai berendezéseket. Az amerikai székhelyű cég az európai piacra európai mérnökök által megálmodott klímaberendezéseket forgalmaz. Ha Ön a Fisher inverteres klíma készülék mellett dönt, akkor a legtöbb extra funkció mellett az energiatakarékosság előnyeit is élvezheti. A gyártó a Magyarországon forgalmazott készülékekhez képest az egyik legnagyobb számú extra funkciót és a kategóriájában élmezőnyben tartozó energia hatékonyság kombinációját kapja. Mindezt átlag feletti akár 6 év teljes körű garanciával.

Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés: (30) 553 2695

Önnek ajánljuk a Fisher klímát ha olyan berendezést keres ami

 • akár 6 év garanciával rendelkezzen, ami hosszú időn át szolgálja komfortját
 • a kategóriájában a legtöbb funkcióval bíró berendezés legyen
 • elegáns megjelenésű, hogy ne rontsa el a kialakított összképet
 • kedvező árú klíma készülék

Néhány érv a Fisher klíma mellett

Garancia

Megfelelő karbantartás és a szakszerű telepítés mellet a készülékeket több mint 10 év használatra tervezték, amiből a Fisher klíma magyarországi forgalmazója akár 6 év teljes körű garanciát vállal.

Eddigi eredmények

Bár a Fisher klíma márka nem tartozik a közvetlen vezető márkák közé, viszont meglepő módon több kiváló világmárka értékesítési mennyiségét is megelőzi Magyarországon. 1999 óta több mint 50.000 berendezés került telepítésre, melyek meghibásodási aránya 1% alatt van.

Ár

Fisher klíma a közép kategóriás készülékek közé sorolható. Az extra szolgáltatásoknak, hosszabb, átlag feletti garanciának köszönhetően jó ár/érték aránnyal rendelkező készülékek.

Gyártási filozófia

A Fisher portfóliója 4 gyárban kerül legyártásra, Kínában olyan vezető gyárakban, ahol több mint 100 ismert márka között a legismertebb japán berendezések készülnek. Ez a kiemelkedő szakmai háttér a kiváló minőség egyik biztosítéka!

Lépjen kapcsolatba velünk és tudjon meg még többet a szélesebb választékról! Telefon: (30) 553 2695 vagy az info@klimavaros.hu címen.

Kérdése van? Hívjon a (30) 553 2695 telefonszámon vagy írjon nekünk. Üzenet küldése

KLÍMASZERELÉS REFERENCIÁKKAL

 • A.Csaba
  “A Klímavárosról annyit tudok elmondani, hogy minden amiben az elején megegyeztünk az úgy volt. Az előcsövezésnél, a klímaszerelésnél, a beüzemelésnél mindig pontos és korrekt volt. A tisztaságról ne is beszéljünk!”

  – A. Csaba Budapest II kerület
 • B.Jozsef
  “Nagyon jó benyomást tett ránk már a kapcsolatfelvétel során. Megkeresésünkre nagyon hamar reagált. A megbeszélt időpontban jött, pontos, szakszerű munkát végzett. Ügyelt a ház tisztaságára, cipővédőt is használtak. Sok hozzá hasonló, becsületes szakemberre lenne szükség az országban…

  – B. József Budapest XIV kerület
 • K.Albert
  “Az egyik szobánk komfortját szerettük volna növelni és erre kerestünk szakembert. Több ajánlatból a Klímaváros ajánlata nyert, nem feltétlen az ára, hanem a profizmusuk miatt. Minden akkor és úgy történt ahogy megígérte, szavát mindig betartotta!

  – K. Albert Budapest XIV kerület
 • Cs.Balazs
  “Nagyon szuper felmérés, minden kérdésünkre választ kaptunk. A szerelés flott, a megbeszélt időben. Pontos, korrekt, tiszta munka, hasznos tanácsok, pontos elszámolás és számlázás.

  – Cs. Balázs Tinnye
 • B.Peter
  “Nagyon korrekt felmérést végzett. Elégedett voltam a kivitelezéssel: lábzsák használata következetesen, profi maró és fúrógépek használata, precíz kivitelezés, porelszívás munka közben, takarítás utána (az udvari munkák helyén is).

  – B. Péter Budapest IX kerület
 • Játszópark Kft logo
  “A telepítés során rendkívüli profizmust mutattak. A végeredmény a tulajdonosok tetszését is elnyerte. Gyorsan, precízen dolgoztak és szinte észrevétlenül. Külön meglepetés, hogy a kivételes rendet hagytak maguk után.

  Játszópark Kft – L. Erzsébet Pomáz
 • K.Hedvig
  “Egy speciális feladatra kerestünk megoldást. A műtő helyiségünkben tönkrement a légkondi berendezés. A szereléskor úgy dolgoztak, hogy a végére semmi nem lett poros. Nem tudom, hogyan csinálták, de megoldották. Azóta is használjuk a klíma készüléket és ha bármi kérdésünk van Andrást kérdezzük.

  – K. Hedvig Budapest XI kerület
Lipóti pékség logo
BRFK logo
UPC logo
GE logo
Lurdy ház logo
Telekom logo

Elérhetőségünk

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek 08:00-18:00
Szombat, vasárnap ZÁRVA

Központi címünk:

Klímaváros Kft
2613 Rád
Árpád fejedelem utca 27

Telefon:

+36 30 553 2695

Email:

info@klimavaros.hu