Split klíma berendezések

Az oldalfali split klíma készülékek otthoni, irodai, üzleti és technológiai hűtésre és fűtésre is használhatók. A split rendszer jelentése egy beltéri és egy kültéri egységet tartalmaz. Vannak olyan rendszerek melyeknél több beltéri egység van egy külső egységhez kötve. A mono rendszereknél egy esetleg a nagyobb szobából nyíló kisebb helyiségek hűtésére, fűtésére is alkalmas lehet.

Fisher klíma

Ha Ön a Fisher inverteres klíma készülék mellett dönt, akkor a legtöbb extra funkció mellett az energiatakarékosság előnyeit is élvezheti egyben.

 • Akár 6 év garancia Akár 6 év garancia
 • Kategóriájában a legtöbb funkcióval Kategóriájában a legtöbb funkcióval
 • Nyári hűtésre ajánlva Nyári hűtésre ajánlva
Termékek Termékek

Fujitsu klíma

A Fujitsu név a légkondicionáló gyártásban már régóta híres és prémium termékeket gyárt elérhető áron. A népszerűségének oka a kitűnő minőség, kiváló ár-érték arány, széles modell választék, gazdaságos működés és a jó szerelhetőség.

 • Akár 10 év garancia Akár 10 év garancia
 • Kiváló ár/érték arány Kiváló ár/érték arány
 • Az egyik legmegbízhatóbb gyártó Az egyik legmegbízhatóbb gyártó
Termékek Termékek

Toshiba klíma

Magas hatékonyságú és energiatakarékos hűtés mellett a Toshiba klímaberendezések számos további szolgáltatással kényeztetik. Az otthoni klimatizálás nem csak a hőmérséklet és páratartalom szabályozását jelenti.

 • Elegáns megjelenés Elegáns megjelenés
 • Halk működés Halk működés
 • Hatékony szűrő rendszer Hatékony szűrő rendszer
Termékek Termékek
Segítségre van szüksége?

Segítségre van szüksége?

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Klímaberendezések

Légkondicionálók
amikkel dolgozunk

A split rendszer jelentése egy beltéri és egy kültéri egységet tartalmaz. Vannak olyan rendszerek melyeknél több beltéri egység van egy külső egységhez kötve. A mono rendszereknél egy esetleg a nagyobb szobából nyíló kisebb helyiségek hűtésére, fűtésére is alkalmas lehet.

A klímaszerelési munkák során csak azok a berendezések maradtak kínálatunkban, melyek minőségben, megbízhatóságban és zajszintben a valódi komfort hatása mellett az energiatakarékosságban is kiemelkedőek.

Több mint 10 éves klímaszerelési tapasztalat, több ezer telepített klíma után kikristályosodott mely légkondicionálókkal érdemes dolgozni. Az általunk ajánlott klímák kivétel nélkül magas minőségűek, hosszú élettartalmúak és a tudásukhoz képest kedvező árúak. Ezek a modern, inverteres klímaberendezések szerte az országban bizonyítottak, akár lakossági, akár irodai vagy üzlethelyiségi klimatizálásra van szükség.

A kínálatban megtalálható halkabb, energiatakarékosabb, hosszabb garanciával rendelkező és a legjobb szűrőrendszerrel ellátott légkondicionálók is. A klíma készülék kiválasztása előtt ajánlott kikérni a szakember véleményét, mely egy ingyenes helyszíni felmérés során is történhet.

Bekerülési költség
Kedvezőbb ár
Olcsó klímák
~10-20%-al magasabb ár
Minőségi klíma
5 év utáni várható költség
Újbóli vásárlás
Olcsó klímák
Megbízható működés
Minőségi klíma

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

 • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
 • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
 • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
 • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
 • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Ajánlatkérés