Split klíma berendezések

Az oldalfali split klíma készülékek otthoni, irodai, üzleti és technológiai hűtésre és fűtésre is használhatók. A split rendszer jelentése egy beltéri és egy kültéri egységet tartalmaz. Vannak olyan rendszerek melyeknél több beltéri egység van egy külső egységhez kötve. A mono rendszereknél egy esetleg a nagyobb szobából nyíló kisebb helyiségek hűtésére, fűtésére is alkalmas lehet.

Klímaberendezések – légkondicionálók amikkel dolgozunk

A klímaszerelési munkák során csak azok a berendezések maradtak kínálatunkban, melyek minőségben, megbízhatóságban és zajszintben a valódi komfort hatása mellett az energiatakarékosságban is kiemelkedőek. Több mint 10 éves klímaszerelési tapasztalat, több ezer telepített klíma után kikristályosodott mely légkondicionálókkal érdemes dolgozni. Az általunk ajánlott klímák kivétel nélkül magas minőségűek, hosszú élettartalmúak és a tudásukhoz képest kedvező árúak. Ezek a modern, inverteres klímaberendezések szerte az országban bizonyítottak, akár lakossági, akár irodai vagy üzlethelyiségi klimatizálásra van szükség. A kínálatban megtalálható halkabb, energiatakarékosabb, hosszabb garanciával rendelkező és a legjobb szűrőrendszerrel ellátott légkondicionálók is. A klíma készülék kiválasztása előtt ajánlott kikérni a szakember véleményét, mely egy ingyenes helyszíni felmérés során is történhet.

Bekerülési költség
 • Kedvezőbb ár
 • ~10-20%-al magasabb ár
5 év utáni várható költség
 • Újbóli vásárlás
 • Megbízható működés

Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés: (30) 553 2695

Fujitsu klíma

A piacon több tíz gyártó is jelen van, de egyre többen választják a Fujitsut. Semmi sem történik ok nélkül, az emberek bizalma még is töretlen a márka felé. A Fujitsu név a légkondicionáló gyártásban már régóta híres és prémium termékeket gyárt elérhető áron. A népszerűségének oka a kitűnő minőség, kiváló ár-érték arány, gazdaságos üzemeltetés és a 10 év jótállás. Tovább a Fujtisu klímákhoz...

Fisher klíma

Ha Ön a Fisher inverteres klíma készülék mellett dönt, akkor a legtöbb extra funkció mellett az energiatakarékosság előnyeit is élvezheti egyben. A gyártó a Magyarországon forgalmazott készülékekhez képest az egyik legnagyobb számú extra funkciót és a kategóriájában élmezőnyben tartozó energia hatékonyság kombinációját kapja. Mindezt átlag feletti, akár 6 év teljes körű garanciával. Tovább a Fisher klímákhoz...

Toshiba klíma

Egy Toshiba klíma egész évbe élvezheti az Ön személyes igényeihez igazított szobaklímát. Magas hatékonyságú és energiatakarékos hűtés mellett a Toshiba klímaberendezések számos további szolgáltatással kényeztetik. Az otthoni klimatizálás nem csak a hőmérséklet és páratartalom szabályozását jelenti. A minőségi termékek tiszta levegőt is biztosítanak az Ön mindennapi kényelméért. Tovább a Toshiba klímákhoz...

Kérdése van? Hívjon a (30) 553 2695 telefonszámon vagy írjon nekünk. Üzenet küldése

KLÍMASZERELÉS REFERENCIÁKKAL

 • A.Csaba
  “A Klímavárosról annyit tudok elmondani, hogy minden amiben az elején megegyeztünk az úgy volt. Az előcsövezésnél, a klímaszerelésnél, a beüzemelésnél mindig pontos és korrekt volt. A tisztaságról ne is beszéljünk!”

  – A. Csaba Budapest II kerület
 • B.Jozsef
  “Nagyon jó benyomást tett ránk már a kapcsolatfelvétel során. Megkeresésünkre nagyon hamar reagált. A megbeszélt időpontban jött, pontos, szakszerű munkát végzett. Ügyelt a ház tisztaságára, cipővédőt is használtak. Sok hozzá hasonló, becsületes szakemberre lenne szükség az országban…

  – B. József Budapest XIV kerület
 • K.Albert
  “Az egyik szobánk komfortját szerettük volna növelni és erre kerestünk szakembert. Több ajánlatból a Klímaváros ajánlata nyert, nem feltétlen az ára, hanem a profizmusuk miatt. Minden akkor és úgy történt ahogy megígérte, szavát mindig betartotta!

  – K. Albert Budapest XIV kerület
 • Cs.Balazs
  “Nagyon szuper felmérés, minden kérdésünkre választ kaptunk. A szerelés flott, a megbeszélt időben. Pontos, korrekt, tiszta munka, hasznos tanácsok, pontos elszámolás és számlázás.

  – Cs. Balázs Tinnye
 • B.Peter
  “Nagyon korrekt felmérést végzett. Elégedett voltam a kivitelezéssel: lábzsák használata következetesen, profi maró és fúrógépek használata, precíz kivitelezés, porelszívás munka közben, takarítás utána (az udvari munkák helyén is).

  – B. Péter Budapest IX kerület
 • Játszópark Kft logo
  “A telepítés során rendkívüli profizmust mutattak. A végeredmény a tulajdonosok tetszését is elnyerte. Gyorsan, precízen dolgoztak és szinte észrevétlenül. Külön meglepetés, hogy a kivételes rendet hagytak maguk után.

  Játszópark Kft – L. Erzsébet Pomáz
 • K.Hedvig
  “Egy speciális feladatra kerestünk megoldást. A műtő helyiségünkben tönkrement a légkondi berendezés. A szereléskor úgy dolgoztak, hogy a végére semmi nem lett poros. Nem tudom, hogyan csinálták, de megoldották. Azóta is használjuk a klíma készüléket és ha bármi kérdésünk van Andrást kérdezzük.

  – K. Hedvig Budapest XI kerület
Lipóti pékség logo
BRFK logo
UPC logo
GE logo
Lurdy ház logo
Telekom logo

Elérhetőségünk

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek 08:00-18:00
Szombat, vasárnap ZÁRVA

Központi címünk:

Klímaváros Kft
2613 Rád
Árpád fejedelem utca 27

Telefon:

+36 30 553 2695

Email:

info@klimavaros.hu