Partnerek

Fisher klíma rendszerek

Dunaharaszti Fisher klíma partnerünk az Alarm & Automatic System Kft. Mono split és multi rendszerek telepítése lakásokba és irodákba. Energiatakarékos Fisher klíma bemutatóterem és szaküzlet. Helyszíni felmérés, tervezés, szaktanácsadás, igényes kivitelezés. Minőségi Fisher klíma rendszerek szerelése Budapesten és környékén.

Ipari kapu rendszerek

Gyorsműködésű és szekcionált ipari kapu rendszerek az Autosec portálon. Raktárbázisok, autószervizek és teremgarázsok kaputechnikája. Hőszigetelt ipari kapu megoldások igényes kivitelezéssel. Kézi mozgatással és távirányítású kapunyitó motorral is. Egyedi méretű ipari kapu felár nélkül.

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Ajánlatkérés