Toshiba logo

Toshiba klíma

A Toshiba minőség nem hallható, de érezhető! Egy Toshiba klíma egész évbe élvezheti az Ön személyes igényeihez igazított szobaklímát. Magas hatékonyságú és energiatakarékos hűtés mellett a Toshiba klímaberendezések számos további szolgáltatással kényeztetik. Az otthoni klimatizálás nem csak a hőmérséklet és páratartalom szabályozását jelenti. A minőségi termékek tiszta levegőt is biztosítanak az Ön mindennapi kényelméért.

Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés: (30) 553 2695

Önnek ajánljuk a Toshiba klímát ha olyan berendezést keres ami

 • megbízható: az egyik, ha nem a legmegbízhatóbb klíma gyártó
 • halk, ezért szinte észrevehetetlen a működése, ezzel sem zavarva az Ön nyugalmát
 • elegáns megjelenésű, hogy ne rontsa el a kialakított összképet
 • komplett levegőkezelést is szeretne: ha valóban tisztán akarja tartani környezetét

Néhány érv a Toshiba klíma mellett

Levegő szűrés

Toshiba szűrőrendszerek hatékonyan megtisztítják a szoba levegőjét a legdurvább szemcséjű szennyeződésektől és hatástalanítják a vírusokat, baktériumokat. Az elektrosztatikus szűrők ezen felül azzal a nagy előnnyel rendelkeznek, hogy nincs pluszköltség a szűrőcsíkok esetleges cseréjéből következően.

Sokoldalú alkalmazhatóság

A vásárló széles termékskálából választhatja ki a neki leginkább megfelelő készüléket. A berendezések között megtalálhatóak a kedvelt oldalfali készülékek, a mennyezetre szerelt egységek, melyek nem foglalnak helyet a hasznos területből, padlóra állítható légkondicionálók, melyek a tetőtér hűtésére is kiválóan alkalmasak.

Minőség

A Toshiba számára a minőség mindig elsődleges szerepet játszott, ez a legfőbb különbség a Toshiba klíma készülékek és más klímatechnikai gyártó cégek között. Minden egyes klímaberendezés gyártásakor ezt a filozófiát tartják szem előtt. Nem engedhetik meg a pontatlanságokat. Nincs kompromisszum, csak kiváló minőség.

Megbízhatóság

Cégünk alapos statisztikát vezet a telepített berendezésekről. Ennek kezdete már a ’90-es évekre tehető. A több mint 10 éves visszatekintés alatt a Toshiba berendezések vizsgáztak a legjobban, közel 0%-os meghibásodással. Akinek a megbízhatóság a legfontosabb a Toshiba klíma a legjobb választás!

Lépjen kapcsolatba velünk és tudjon meg még többet a szélesebb választékról! Telefon: (30) 553 2695 vagy az info@klimavaros.hu címen.

Kérdése van? Hívjon a (30) 553 2695 telefonszámon vagy írjon nekünk. Üzenet küldése

KLÍMASZERELÉS REFERENCIÁKKAL

 • A.Csaba
  “A Klímavárosról annyit tudok elmondani, hogy minden amiben az elején megegyeztünk az úgy volt. Az előcsövezésnél, a klímaszerelésnél, a beüzemelésnél mindig pontos és korrekt volt. A tisztaságról ne is beszéljünk!”

  – A. Csaba Budapest II kerület
 • B.Jozsef
  “Nagyon jó benyomást tett ránk már a kapcsolatfelvétel során. Megkeresésünkre nagyon hamar reagált. A megbeszélt időpontban jött, pontos, szakszerű munkát végzett. Ügyelt a ház tisztaságára, cipővédőt is használtak. Sok hozzá hasonló, becsületes szakemberre lenne szükség az országban…

  – B. József Budapest XIV kerület
 • K.Albert
  “Az egyik szobánk komfortját szerettük volna növelni és erre kerestünk szakembert. Több ajánlatból a Klímaváros ajánlata nyert, nem feltétlen az ára, hanem a profizmusuk miatt. Minden akkor és úgy történt ahogy megígérte, szavát mindig betartotta!

  – K. Albert Budapest XIV kerület
 • Cs.Balazs
  “Nagyon szuper felmérés, minden kérdésünkre választ kaptunk. A szerelés flott, a megbeszélt időben. Pontos, korrekt, tiszta munka, hasznos tanácsok, pontos elszámolás és számlázás.

  – Cs. Balázs Tinnye
 • B.Peter
  “Nagyon korrekt felmérést végzett. Elégedett voltam a kivitelezéssel: lábzsák használata következetesen, profi maró és fúrógépek használata, precíz kivitelezés, porelszívás munka közben, takarítás utána (az udvari munkák helyén is).

  – B. Péter Budapest IX kerület
 • Játszópark Kft logo
  “A telepítés során rendkívüli profizmust mutattak. A végeredmény a tulajdonosok tetszését is elnyerte. Gyorsan, precízen dolgoztak és szinte észrevétlenül. Külön meglepetés, hogy a kivételes rendet hagytak maguk után.

  Játszópark Kft – L. Erzsébet Pomáz
 • K.Hedvig
  “Egy speciális feladatra kerestünk megoldást. A műtő helyiségünkben tönkrement a légkondi berendezés. A szereléskor úgy dolgoztak, hogy a végére semmi nem lett poros. Nem tudom, hogyan csinálták, de megoldották. Azóta is használjuk a klíma készüléket és ha bármi kérdésünk van Andrást kérdezzük.

  – K. Hedvig Budapest XI kerület
Lipóti pékség logo
BRFK logo
UPC logo
GE logo
Lurdy ház logo
Telekom logo

Elérhetőségünk

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek 08:00-18:00
Szombat, vasárnap ZÁRVA

Központi címünk:

Klímaváros Kft
2613 Rád
Árpád fejedelem utca 27

Telefon:

+36 30 553 2695

Email:

info@klimavaros.hu