Magunkról

Bernáth András klímaszerelőKüldetésünk az ügyfeleinknek átlag feletti, prémium minőségű komplett szolgáltatás nyújtása, a klíma felméréstől a klíma készülék vásárlásától a klímaszerelésen át a klíma karbantartásig.

Cégünk egy családi vállalkozásként üzemelt, mely kezdete a 90-es évekre tehető vissza. Kezdetben háztartási gépek hűtő és klíma készülékek javításával, szervizelésével foglalkozott. a 2000-es években külföldön sajátítottuk el a szakma prémium minőségű kivitelezését, milyenségét. Ezzel elsődleges célunk ennek a minőségi munkának a behozatala, alkalmazása Magyarországon is, így kielégítve azt a réteget aki fontosnak tartja az igényes, tiszta és műszakilag kifogásolhatatlan munkát.

2010-ben egyéni vállalkozásból kft-vé fejlődtünk, majd közösen vittük tovább a tanultakat, tapasztalatokat. Az évek során több nagyobb multi és nívós vállalkozás lett partnerünk, de sok igényes magánszemély is minket választott (referencia link).

A folyamatos megkeresésnek köszönhetően 2014-ben már külön ágazatként kellett a klíma és légkondicionáló részleget kezelni. Ekkor alakult a klíma és hőszivattyúkkal foglalkozó Klímaváros Kft.

Cégünk mindenfajta előírási kötelezettségnek megfelel amit a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság előír. Rendelkezünk kékkártyával, regisztrációval, mely a 2015 augusztus elsején megszigorított szabályoknak köszönhetően ezek nélkül nem lehet klíma és légkondicionáló készülékeket vásárolni, telepíteni. A törvényi előírásoknak megfelelően vállalkozásunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, így a változások nem érintik azokat a vásárlóinkat, akik a nálunk vásárolt klímát velünk szereltetik be.

Kérdése van? Hívjon a (30) 553 2695 telefonszámon vagy írjon nekünk. Üzenet küldése

Miért válasszon minket?

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat

Szakmai tapasztalatunkat külföldön (Amerikában és Új Zélandon) és Magyarországon szereztük. Napi rutinnal rendelkezünk mono, multi split klímákkal, VRV, VRF, folyadék hűtő rendszerekkel. Az ingyenes felmérést követően a legjobb megoldást kínáljunk a lakossági, irodai és ipari ügyfelek számára.

Akár 10 év komplett garancia készülékre és szerelésre

Az általunk forgalmazott klíma készülékeknél törekedtünk arra, hogy a megbízhatóság, zajszint és takarékosság mellett olyan termékek kínáljunk, melyekhez hosszú garanciát is tudunk biztosítani. Ezért mindig csomagot adunk ügyfeleinknek, mely a szerelési garanciánk a készülék garanciájának végéig tart. Ez lehet 3, 6 vagy akár 10 év is!

 

Ajánlatunk a maximális költséget tartalmazza, rejtett költségek nélkül

Az ingyenes helyszíni felmérést követően 24 órán belül elküldjük megoldási ajánlatunkat, mely kiterjedt műszaki és mérnöki információval rendelkezik. Az ajánlat tartalmazza a kedvezményeinket, mely készülékeink terén a legalacsonyabb árat jelentik a piacon.

100% garancia az árajánlatainkra

Az elküldött ajánlataink árára 100% garanciát vállalunk, nincsenek rejtett költségek. A megküldött megvalósítási javaslatban részletesen leírjuk a helyszíni felmérésen átbeszélteket. Amennyiben rosszul mértük fel a helyzetet és több anyagszükséglet van szükség, azt cégünk fizeti Ön helyett.

Cégünk rendelkezik a szükséges engedélyekkel, igazolásokkal

2015. június 15-től kizárólag olyan vállalkozások végezhetik el a hűtőközeggel rendelkező klímaberendezések telepítését akik rendelkeznek a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval és megfelelően képesített szakemberekkel végzik el a munkát. A Klímaváros Kft rendelkezik a jelenleg elérhető legmagasabb HR-1-es képesítéssel.

Szivárgásvizsgálat az NKVH előírásainak megfelelően

Az 5t CO egyenérték feletti klíma- és hűtéstechnikai eszközök, 2015. január elseje óta, kötelezően ellenőrzésen és dokumentáción szükséges, hogy átessenek. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság előírja, hogy a régebben 3kg-nál nagyobb, újabban az 5t CO egyenértéknél több hűtőközeget tartalmazó hűtőkörök, évente/félévente/negyedévente auditáción kell átessenek. Társaságunk elvégzi a klímaberendezések, folyadékhűtők, hűtő aggregátok új- és ismételt szivárgásvizsgálatát, az NKVH szerinti jegyzőkönyvezési jogosultsággal. Új- még nem regisztrált berendezésekkel és ismételt szivárgásvizsgálattal is forduljon hozzánk.

Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés: (30) 553 2695

KLÍMASZERELÉS REFERENCIÁKKAL

 • A.Csaba
  “A Klímavárosról annyit tudok elmondani, hogy minden amiben az elején megegyeztünk az úgy volt. Az előcsövezésnél, a klímaszerelésnél, a beüzemelésnél mindig pontos és korrekt volt. A tisztaságról ne is beszéljünk!”

  – A. Csaba Budapest II kerület
 • B.Jozsef
  “Nagyon jó benyomást tett ránk már a kapcsolatfelvétel során. Megkeresésünkre nagyon hamar reagált. A megbeszélt időpontban jött, pontos, szakszerű munkát végzett. Ügyelt a ház tisztaságára, cipővédőt is használtak. Sok hozzá hasonló, becsületes szakemberre lenne szükség az országban…

  – B. József Budapest XIV kerület
 • K.Albert
  “Az egyik szobánk komfortját szerettük volna növelni és erre kerestünk szakembert. Több ajánlatból a Klímaváros ajánlata nyert, nem feltétlen az ára, hanem a profizmusuk miatt. Minden akkor és úgy történt ahogy megígérte, szavát mindig betartotta!

  – K. Albert Budapest XIV kerület
 • Cs.Balazs
  “Nagyon szuper felmérés, minden kérdésünkre választ kaptunk. A szerelés flott, a megbeszélt időben. Pontos, korrekt, tiszta munka, hasznos tanácsok, pontos elszámolás és számlázás.

  – Cs. Balázs Tinnye
 • B.Peter
  “Nagyon korrekt felmérést végzett. Elégedett voltam a kivitelezéssel: lábzsák használata következetesen, profi maró és fúrógépek használata, precíz kivitelezés, porelszívás munka közben, takarítás utána (az udvari munkák helyén is).

  – B. Péter Budapest IX kerület
 • Játszópark Kft logo
  “A telepítés során rendkívüli profizmust mutattak. A végeredmény a tulajdonosok tetszését is elnyerte. Gyorsan, precízen dolgoztak és szinte észrevétlenül. Külön meglepetés, hogy a kivételes rendet hagytak maguk után.

  Játszópark Kft – L. Erzsébet Pomáz
 • K.Hedvig
  “Egy speciális feladatra kerestünk megoldást. A műtő helyiségünkben tönkrement a légkondi berendezés. A szereléskor úgy dolgoztak, hogy a végére semmi nem lett poros. Nem tudom, hogyan csinálták, de megoldották. Azóta is használjuk a klíma készüléket és ha bármi kérdésünk van Andrást kérdezzük.

  – K. Hedvig Budapest XI kerület
Lipóti pékség logo
BRFK logo
UPC logo
GE logo
Lurdy ház logo
Telekom logo

Elérhetőségünk

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek 08:00-18:00
Szombat, vasárnap ZÁRVA

Központi címünk:

Klímaváros Kft
2613 Rád
Árpád fejedelem utca 27

Telefon:

+36 30 553 2695

Email:

info@klimavaros.hu