Fisher logo

Fisher ART

Az Art sorozatot azoknak ajánljuk akik tiszta, baktérium mentes levegőt szeretnének, kimagasló energia hatékonysággal, jó minőséget az elegáns megjelenés a keret nélküli tükrös előlap mellé.

Fisher Art

Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés: (30) 553 2695

FSAIF-ART-90AE2-B
FSOAIF-ART-90AE2
257.175 Ft
Hűtőteljesítmény:2.6 kW
Hűtési telj. tart.:1.2-3.3 kW
Fűtőteljesítmény:2.9 kW
Fűtési telj. tart.:0.9-3.7 kW
SEER:7.40
SCOP:4.10
Energia o. (hűtés):A++
Energia o. (fűtés):A+
Zajszint(beltéri):21 < dB(A)
Zajszint(kültéri):58 > dB(A)
Részletes adatlap
FSAIF-ART-120AE2-B
FSOAIF-ART-120AE2
280.035 Ft
Hűtőteljesítmény:3.5 kW
Hűtési telj. tart.:1.3-4.5 kW
Fűtőteljesítmény:3.8 kW
Fűtési telj. tart.:1.1-4.9 kW
SEER:6.80
SCOP:4.40
Energia o. (hűtés):A++
Energia o. (fűtés):A+
Zajszint(beltéri):22 < dB(A)
Zajszint(kültéri):60 > dB(A)
Részletes adatlap
FSAIF-ART-180AE2-B
FSOAIF-ART-180AE2
341.757 Ft
Hűtőteljesítmény:5.3 kW
Hűtési telj. tart.:1.8-6.1 kW
Fűtőteljesítmény:5.6 kW
Fűtési telj. tart.:1.4-6.7 kW
SEER:6.60
SCOP:4.10
Energia o. (hűtés):A++
Energia o. (fűtés):A+
Zajszint(beltéri):28 < dB(A)
Zajszint(kültéri):62 > dB(A)
Részletes adatlap
Fisher art klíma banner

Kérdése van? Hívjon a (30) 553 2695 telefonszámon vagy írjon nekünk. Üzenet küldése

- Automatikusan nyíló előlap

Automatikus előlap

– Automatikusan nyíló előlap
- A Fisher klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat* telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

„Wifi”

– A Fisher klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat* telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
- Az ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsát a légáramba, melyek találkozásakor óriási energia szabadul fel, amely képes a levegőben lévő baktériumok, mikrobák elpusztítására. A kibocsátott ionok között többségben vannak a negatív ionok, melyek nyugtatják az idegrendszert, jótékony hatással vannak a vérkeringésre, erősítik az immunrendszert, segítik az anyagcsere folyamatokat és hatékony segítséget adnak a légzőszervi megbetegedések megelőzésében. (Pl.: asztma, tüdőgyulladás, stb...) A negatív ionok csökkentik a levegő por és füsttartalmát, közömbösítik a szagokat.

Ionizátor

– Az ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsát a légáramba, melyek találkozásakor óriási energia szabadul fel, amely képes a levegőben lévő baktériumok, mikrobák elpusztítására. A kibocsátott ionok között többségben vannak a negatív ionok, melyek nyugtatják az idegrendszert, jótékony hatással vannak a vérkeringésre, erősítik az immunrendszert, segítik az anyagcsere folyamatokat és hatékony segítséget adnak a légzőszervi megbetegedések megelőzésében. (Pl.: asztma, tüdőgyulladás, stb…) A negatív ionok csökkentik a levegő por és füsttartalmát, közömbösítik a szagokat.
- A plazmaszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.

Plazmaszűrő

– A plazmaszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.
- A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).

Hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő

– A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).
- Növelt hatékonyságú porszűrő

Porszűrő

– Növelt hatékonyságú porszűrő
- Megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

Öntisztító funkció

– Megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.
- „Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

„Follow me” funkció

– „Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
- A fagyvédelem elkerülésére: Megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, ígybiztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

Temperálási funkció

– A fagyvédelem elkerülésére: Megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, ígybiztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
- Alacsony zajszint üzemmód

Alacsony zajszint

– Alacsony zajszint üzemmód
- 24 órás Időzítő funkció

Időzítő funkció

– 24 órás Időzítő funkció
- A gazdaságos éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energiamegtakarítást érhet el.

Éjszakai üzemmód

– A gazdaságos éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energiamegtakarítást érhet el.
- Csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet.

Párátlanító üzemmód

– Csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet.
- A készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.

Melegindítás

– A készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.
- Maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.

Turbó üzemmód

– Maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
- Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért. egyenletes légeloszlásért.

Négyirányú légterelés

– Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért. egyenletes légeloszlásért.
- Automata üzemmódban a berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

Automatikus téli/nyári átváltás

– Automata üzemmódban a berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
- Automatikus újraindulás áramszünet után.

Automatikus újraindulás

– Automatikus újraindulás áramszünet után.
- A készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.

Hűtőköri hibakijelzés

– A készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.
- A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

DC inverter

– A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

KLÍMASZERELÉS REFERENCIÁKKAL

 • A.Csaba
  “A Klímavárosról annyit tudok elmondani, hogy minden amiben az elején megegyeztünk az úgy volt. Az előcsövezésnél, a klímaszerelésnél, a beüzemelésnél mindig pontos és korrekt volt. A tisztaságról ne is beszéljünk!”

  – A. Csaba Budapest II kerület
 • B.Jozsef
  “Nagyon jó benyomást tett ránk már a kapcsolatfelvétel során. Megkeresésünkre nagyon hamar reagált. A megbeszélt időpontban jött, pontos, szakszerű munkát végzett. Ügyelt a ház tisztaságára, cipővédőt is használtak. Sok hozzá hasonló, becsületes szakemberre lenne szükség az országban…

  – B. József Budapest XIV kerület
 • K.Albert
  “Az egyik szobánk komfortját szerettük volna növelni és erre kerestünk szakembert. Több ajánlatból a Klímaváros ajánlata nyert, nem feltétlen az ára, hanem a profizmusuk miatt. Minden akkor és úgy történt ahogy megígérte, szavát mindig betartotta!

  – K. Albert Budapest XIV kerület
 • Cs.Balazs
  “Nagyon szuper felmérés, minden kérdésünkre választ kaptunk. A szerelés flott, a megbeszélt időben. Pontos, korrekt, tiszta munka, hasznos tanácsok, pontos elszámolás és számlázás.

  – Cs. Balázs Tinnye
 • B.Peter
  “Nagyon korrekt felmérést végzett. Elégedett voltam a kivitelezéssel: lábzsák használata következetesen, profi maró és fúrógépek használata, precíz kivitelezés, porelszívás munka közben, takarítás utána (az udvari munkák helyén is).

  – B. Péter Budapest IX kerület
 • Játszópark Kft logo
  “A telepítés során rendkívüli profizmust mutattak. A végeredmény a tulajdonosok tetszését is elnyerte. Gyorsan, precízen dolgoztak és szinte észrevétlenül. Külön meglepetés, hogy a kivételes rendet hagytak maguk után.

  Játszópark Kft – L. Erzsébet Pomáz
 • K.Hedvig
  “Egy speciális feladatra kerestünk megoldást. A műtő helyiségünkben tönkrement a légkondi berendezés. A szereléskor úgy dolgoztak, hogy a végére semmi nem lett poros. Nem tudom, hogyan csinálták, de megoldották. Azóta is használjuk a klíma készüléket és ha bármi kérdésünk van Andrást kérdezzük.

  – K. Hedvig Budapest XI kerület
Lipóti pékség logo
BRFK logo
UPC logo
GE logo
Lurdy ház logo
Telekom logo

Elérhetőségünk

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek 08:00-18:00
Szombat, vasárnap ZÁRVA

Központi címünk:

Klímaváros Kft
2613 Rád
Árpád fejedelem utca 27

Telefon:

+36 30 553 2695

Email:

info@klimavaros.hu