Fisher Comfort Plus
A++

Kényelmi funkciói révén szinte észrevétlenül dolgozik azon, hogy az Ön igényeit maradéktalanul kielégítse. Telefonos applikációnk segítségével a világ bármely pontjáról vezérelheti klímáját, hogy otthon jó idő fogadja.


 • Beépített Wifi Beépített Wifi
 • "Cold Plasma" iongenerátor "Cold Plasma" iongenerátor
 • Öntisztító funkció Öntisztító funkció
 • 4 irányú légterelés 4 irányú légterelés

Ajánlatkérés Ajánlatkérés

Fisher Comfort Plus

Fisher Comfort Plus árak

FSAI-CP-90BE3 / FSOAI-CP-90BE3

317 900 Ft
 • Hűtőteljesítmény 2.5 kW
 • Fütőteljesítmény: 2.8 kW
 • Energia o. (hűtés):
 • Energia o. (fűtés):
 • Zajszint (beltéri): 24 < dB(A)
 • Zajszint (kültéri): 55 > dB(A)
 • FSAI-CP-120BE3 / FSOAI-CP-120BE3

  339 900 Ft
 • Hűtőteljesítmény 3.5 kW
 • Fütőteljesítmény: 3.6 kW
 • Energia o. (hűtés):
 • Energia o. (fűtés):
 • Zajszint (beltéri): 26 < dB(A)
 • Zajszint (kültéri): 57 > dB(A)
 • FSAI-CP-180BE3 / FSOAI-CP-180BE3

  499 900 Ft
 • Hűtőteljesítmény 5.2 kW
 • Fütőteljesítmény: 5.3 kW
 • Energia o. (hűtés):
 • Energia o. (fűtés):
 • Zajszint (beltéri): 31 < dB(A)
 • Zajszint (kültéri): 59 > dB(A)
 • Segítségre van szüksége?

  Segítségre van szüksége?

  Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

  Bernáth András
  Bernáth András

  Klímaszerelő mester

  Fisher Comfort Plus ismertető


  Wifi előkészítés vagy csatlakozás
  Wifi előkészítés vagy csatlakozás

  A telefonjára letölthető applikációnk segítségével, Ön távirányítóként használhatja telefonját a lakásban lévő WIFI-re csatlakoztatva. Ezzel egy nagyképernyős, kivilágított távirányítót kap, így bárhonnan kommunikálhat a klímaberendezéssel egyszerűen és könnyedén.

  „BLUE FIN” bevonatú hőcserélő
  „BLUE FIN” bevonatú hőcserélő

  A BLUE FIN bevonatú hőcserélő meggátolja a gombák és a baktériumok megtapadását.

  Négyirányú légterelés
  Négyirányú légterelés

  Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért. egyenletes légeloszlásért.

  DC inventer
  DC inventer

  A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

  „Follow me” funkció
  „Follow me” funkció

  „Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

  8 °C Temperálófűtés
  8 °C Temperálófűtés

  Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

  Öntisztító funkció
  Öntisztító funkció

  Megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

  Éjszakai üzemmód
  Éjszakai üzemmód

  A gazdaságos éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési/fűtési igényhez, így jelentős energiamegtakarítást érhet el.

  Melegindítás
  Melegindítás

  A készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.

  Párátlanító üzemmód
  Párátlanító üzemmód

  Csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet.

  Turbó üzemmód
  Turbó üzemmód

  Maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.

  Automatikus téli/nyári átváltás
  Automatikus téli/nyári átváltás

  Automata üzemmódban a berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.

  Alacsony zajszint
  Alacsony zajszint

  Alacsony zajszint üzemmód

  Időzítő funkció
  Időzítő funkció

  24 órás Időzítő funkció

  Automatikus újraindítás
  Automatikus újraindítás

  Automatikus újraindulás áramszünet után.

  Hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő
  Hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő

  Egy speciális bevonat segítségével a hideg katalitikus finomszűrő kiemelkedő hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre ártalmas gázokat.

  További tulajdonságok További tulajdonságok

  Gyakran ismételt kérdések Gyakran ismételt kérdések

  Mi az a Split klíma?

  A berendezés egyik legjelentősebb jellemzője az egyszerű fuvarozhatóság, a modellek szinte minden esetben kerekekkel vannak ellátva, így egyetlen egyén is könnyűszerrel tudja szobáról szobára mozgatni a szerkezetet. Felhasználása elsősorban jellegzetes helységekben, például tetőterekben, szuterénokban tanácsolt, tehát olyan helyeken, ahol nincs szükség folyamatosan vagy éppen rendszeresen a légkondicionálásra. Szintúgy jól működhetnek kisebb rendelőkben, műhelyekben, alkalmi rendezvények zárt helyszínen, ahol csak a legmelegebb (vagy hidegebb) napokon kapcsolják be. Olyan lakásokban, irodákban azonban, ahol egész nyáron ajánlott a klimatizálás már érdemesebb a split klíma beszerzése, hiszen ezek beszerelése után több funkció is elérhető, jóval halkabbak, ráadásul a split gépek nagyobb hatásfokkal dolgoznak.

  Mi is az az SEER és SCOP érték?

  A klíma készülék „jóságfokát” mutatja. Szezonális energiahatékonysági tényező (SEER) – Ez az érték a készülék teljes energiahatékonysági tényezője, amely a teljes hűtési szezonra vonatkozik. A tényező kiszámításához az éves hűtési igényt kell elosztani a hűtésre felhasznált éves áramfogyasztással. Szezonális teljesítmény együttható (SCOP) – Ez az érték a készülék teljes teljesítményegyütthatója a teljes fűtési szezonra vonatkozóan (az SCOP értéke egy meghatározott fűtési szezonra vonatkozik). A tényező kiszámításához a referenciának számító éves fűtési igényt kell elosztani a fűtésre felhasznált éves áramfogyasztással.

  Mi az inverteres technológia?

  Az inverter technológia lehetővé teszi a kompresszor fordulatszámának fokozatmentes és veszteségmentes szabályozását, így a fordulatszám állandóan az aktuális terheléshez igazodik. Ezáltal csak a ténylegesen szükséges hűtő- vagy fűtőteljesítmény kerül leadásra, a beállított hőmérséklet precízen tartható és biztosított az áramtakarékos üzemelés.

  Mi az a porszűrő?

  A klímaberendezések szériatartozéka egy nagy, mosható műanyag szűrő, amely teljesen lefedi a hőcserélőt. Így a levegőből már belépéskor kiszűrésre kerülnek a durva szennyeződések és porszemcsék. A megfelelő hatás fenntartása érdekében a szűrőket rendszeresen szappanos vízben meg kell mosni.

  Kapcsolatfelvétel

  Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

  A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

  Bernáth András
  Bernáth András

  Klímaszerelő mester

  Ajánlatkérés