Fisher Nordic
A+++

A Nordic sorozat fejlesztésénél az extrém körülményekre is felkészítették a készüléket és a Fisher legmagasabb energiahatékonyságot elérő split modellje született így. Mindezt vonzó külsőben, kényelmi funkciókkal kiegészítve.


 • A+++ energiaosztály A+++ energiaosztály
 • Szerverszobák hűtésére is Szerverszobák hűtésére is
 • Komplex szűrőrendszer Komplex szűrőrendszer
 • Fűtést akár -30 °C hidegben Fűtést akár -30 °C hidegben

Ajánlatkérés Ajánlatkérés

Fisher Nordic

Fisher Nordic árak

FSAIF-NORD-91AE3 / FSOAIF-NORD-91AE3

410 900 Ft
 • Hűtőteljesítmény 2.6 kW
 • Fütőteljesítmény: 4.1 kW
 • Energia o. (hűtés):
 • Energia o. (fűtés):
 • Zajszint (beltéri): 20 < dB(A)
 • Zajszint (kültéri): 58 > dB(A)
 • FSAIF-NORD-121AE3 / FSOAIF-NORD-121AE3

  425 900 Ft
 • Hűtőteljesítmény 3.5 kW
 • Fütőteljesítmény: 4.2 kW
 • Energia o. (hűtés):
 • Energia o. (fűtés):
 • Zajszint (beltéri): 21 < dB(A)
 • Zajszint (kültéri): 59 > dB(A)
 • Segítségre van szüksége?

  Segítségre van szüksége?

  Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

  Bernáth András
  Bernáth András

  Klímaszerelő mester

  Fisher Nordic ismertető

  Wifi előkészítés vagy csatlakozás
  Wifi előkészítés vagy csatlakozás

  A telefonjára letölthető applikációnk segítségével, Ön távirányítóként használhatja telefonját a lakásban lévő WIFI-re csatlakoztatva. Ezzel egy nagyképernyős, kivilágított távirányítót kap, így bárhonnan kommunikálhat a klímaberendezéssel egyszerűen és könnyedén.

  „3D” DC Inverter
  „3D” DC Inverter

  A 3D inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

  Növelt hatékonyságú porszűrő
  Növelt hatékonyságú porszűrő

  Növelt hatékonyságú porszűrő

  Négyirányú automatikus légterelés
  Négyirányú automatikus légterelés

  A 4 irányú légterelésnek köszönhetően a klíma nem csak vertikálisan képes mozgatni a levegőt, hanem oldalirányba is, így biztosítva az egyenletes légeloszlást, a kiegyensúlyozott hűtést és fűtést.

  Follow me funkció
  Follow me funkció

  „Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

  12°C Temperálófűtés funkció
  12°C Temperálófűtés funkció

  Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 12°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

  Alacsony zajszintű üzemmód
  Alacsony zajszintű üzemmód

  Alacsony zajszintű üzemmód

  Időzítés
  Időzítés

  Készülékeink ki- és bekapcsolása előre programozható, készülékenként eltérő módokon. Így már a reggeli induláskor beállíthatja, hogy a készülék a megfelelő hőmérséklettel várja Önt hazaérkezéskor.

  Éjszakai üzemmód
  Éjszakai üzemmód

  Lépcsőzetesen állítható hőmérsékletváltozás az éjszaka folyamán, a kellemesebb hőérzet, a kisebb energiafelhasználás és a csendesebb működés érdekében.

  Párátlanító üzemmód
  Párátlanító üzemmód

  A készülék csökkenti a levegő páratartalmát úgy, hogy közben a helyiség hőmérséklete a beállított hőmérséklet közelében maradjon. Páratartalom érzékelővel vezérelt párátlanítás: (Wifi vezérlésen keresztül)

  Melegindítás
  Melegindítás

  A melegindítás funkció segítségével, fűtés során a készülék közvetlenül az elindítást követően nem áramoltat hideg levegőt, mert a ventilátor csak akkor kezd el dolgozni, amikor a hőcserélő már meleg.

  Turbó üzemmód
  Turbó üzemmód

  Van, hogy az enyhülés nem várhat, ilyenkor jön jól a Turbó funkció! Segítségével a készülék képes akár percek alatt lehűteni a szobát vagy éppen az egész lakást.

  Automatikus átváltás hűtés-fűtés között
  Automatikus átváltás hűtés-fűtés között

  Automatikus téli-nyári átváltás

  Automatikus újraindulás áramkimaradás után
  Automatikus újraindulás áramkimaradás után

  Automatikus újraindulás áramkimaradás után

  További tulajdonságok További tulajdonságok

  Gyakran ismételt kérdések Gyakran ismételt kérdések

  Valóban gazdaságosabb klímával fűteni, mint gázzal?

  Az esetek többségében igen. Elsősorban a klíma készüléktől függ, de igen komoly szerepe van a külső hőmérsékletnek is. Minél alacsonyabb a kinti hőmérséklet annál rosszabb a hatásfoka a légkondicionálónak. Az átmeneti (őszi, tavaszi) időszakban mindegyik klíma költséghatékonyan üzemeltethető, de a hideg, téli időszakban túl költséges lehet a fűtés egyes készülékek esetében. Tehát ha csak egy kicsit szeretne melegíteni, akkor ideális a klímát beindítani. 10-15 perc alatt befűt, nem szükséges beindítani a kazánt és órákat sem kell várni, míg fölmelegszik. A klíma készülékek nagyobb részével 7-10 fokig jobban vagy hasonló hatásfokkal tudnak dolgozni mint egy cirkós kazán. A jobb; fűtésre optimalizált berendezések viszont 0, -5 fok környékén érik el ezt a határt. Emiatt a nagy hidegben, amikor jelentősen, tartósan 0 alá csökken a hőmérséklet, gazdaságosabb lehet egy gázfűtéses rendszer. Ennek ellenére érdemes klímát választani fűtési megoldásnak, hiszen nem folyamatosan megy mínuszba a hőmérő higanyszála. A leghidegebb téli hónapban (januárban) Budapesten az átlagos középhőmérséklet 0,4 fok. Vagyis egy téli fűtésre is alkalmas készülékkel gazdaságosabban jövünk ki, mintha gázzal fűtenénk.

  Klímával szeretném megoldani a ház téli fűtését, lehetséges?

  Ez leginkább a ház elrendezésétől függ, bizonyos esetekben nem javasoljuk, mert nem költséghatékony. Általában szobánként egy klímára van szükség, hogy mindenhol kellemes meleg legyen.

  Mennyibe kerül egy téli fűtésre is alkalmas berendezés és szerelés?

  A télen is stabilan használható készülékek mindig valamivel drágábbak, mint az alap modellek, illetve a szerelésnél be kell építenünk tálca és kartelfűtést, hogy a téli üzemmódot gond nélkül bírja.

  Kapcsolatfelvétel

  Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

  A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

  Bernáth András
  Bernáth András

  Klímaszerelő mester

  Ajánlatkérés