Vissza Vissza

Klímaszerelés XIII. kerület

XIII. kerület XIII. kerület

klimaszereles-xiii-kerulet Nagyítás
klimaszereles-xiii-kerulet Nagyítás
klimaszereles-xiii-kerulet Nagyítás

Információk

Cégünk a főváros egész területén vállalja légkondicionálók telepítését, karbantartását és tisztítását. Budapest XIII. kerületében is sokszor jártunk már klímaszerelési vagy karbantartási munkálatok során. Ennek nyomán számos háztartás gazdagodhatott hűvös és kényelmes nyári napokkal; mi pedig ugyanennyi elégedett ügyféllel.

A XIII. kerület egy sajátos része a fővárosnak, ahol több különböző városrész találkozik egymással. Emiatt megtalálhatóak itt a régebbi belvárosi téglaházak és az újépítésű ingatlanok egyaránt. Cégünkre mindkét esetben számíthat, hiszen tapasztalt szakembereinknek a legtrükkössebb lakások sem okoznak majd gondot. Igyekszünk mindenkinek megtalálni a számára legjobb megoldásokat, ami igazodik a ház adottságaihoz, az igényekhez és a pénztárcákhoz is.

Egy jól megtervezett és gondos hozzáértéssel kivitelezett légkondiciónáló rendszer jelentős életminőségbeli javulást hozhat a használójának. A nyári meleg hónapokban szívesebben megyünk majd haza a hűvős lakásba, jobban alszunk éjszaka és összességében jobban érezhetjük majd magunkat. Azonban a téli hónapokban sem haszontalan egy klíma berendezés. A modern készülékek nem csak hűteni, de fűteni is képesek. Így a hidegebb időszakban is használhatjuk akár az egész lakás gazdaságos fűtésére, de a már meglévő rendszert is kiegészíthetjük vele, temperáló fűtés formájában.

Számunkra az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb, ezért minden esetben az igények felmérésével indítunk. Ehhez szükséges egy helyszíni felmérés, ami alapján pontos és személyre szabott árajánlatot tudunk nyújtani. Ezután kezdődhet meg a tényleges munka, ahol odafigyelünk a kiváló minőségre és a lakás tisztaságára egyaránt. Miután elkészült a klíma, utána sem engedjük el ügyfeleink kezét, hiszen az éves tisztítás és karbantartás miatt is sok korábbi ügyfelünk keres fel minket.

Ha szeretné Ön is kényelmesebb környezetben tölteni a nyári meleg hónapokat, vagy egy fűtő klímával tenné élhetőbbé lakását, keressen minket bátran! Szakértőink a legnagyobb odafigyeléssel segítenek majd Önnek, hogy ez az álma minél hamarabb valóra vállhasson.

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Ajánlatkérés