Vissza Vissza

Klímaszerelés Sződliget

Sződliget Sződliget

klimaszereles-szodliget Nagyítás
klimaszereles-szodliget Nagyítás
klimaszereles-szodliget Nagyítás
klimaszereles-szodliget Nagyítás

Információk

Sződliget Budapest és Vác vonzáskörzetében sok munkába ingázónak ad otthont. Egy hosszú munkanap és vonatút után pedig nincs is kellemesebb érzés, mint kényelmesen lepihenni. Azonban a nyári melegben napközben átmelegednek a falak, ami nehezebbé teheti ezt. Itt jönnek képbe a légkondícionálók. Cégünk számos fővároshoz közeli településen tudhatja maga mögött elégedett ügyfelek százait. Így ha klímaszerelőt keres Sződligeten, bátran felveheti velünk a kapcsolatot.

Klímaszerelésnél nagyon fontos az alapos odafigyelés és szakértelem. Minden ház egyedi adottságokkal rendelkezik, emellett figyelembe kell venni az ügyfél pénztárcáját és igényeit is. Szakembereink maximális odafigyeléssel és lelkiismeretesen dologznak, hiszen célunk az elégedett ügyfél és a hűvös lakás.

Az általunk forgalmazott klímaberendezések közül sok képes akár fűtésre is, ami tökéletes megoldás lehet olyan ingatlanok esetén, ahol nincs lehetőség a hagyományos gázfűtés kiépítésre. De akár temperáló fűtésre is használhatjuk őket, így nem kell majd annyira felfűteni az egész házat, elég bekapcsolni a klímát kiegészítésként azokban a helyiségekben, amiket éppen használunk.

Ha felveszi velünk a kapcsolatot, először egy helyszíni felmérést végzünk, ahol feltérképezzük az ingatlan adottságait, az Ön igényeit és ez alapján részletes árajánlatot adunk. A kivitelezés során odafigyelünk a tisztaságra és az igényes munkára. Sok korábbi, elégedett ügyfelünk jár hozzánk vissza klímatisztítás vagy karbantartás miatt is. Hiszen ezt az évente szükséges munkát is szeretnék megbízható szakemberekkel végeztetni.

Szeretné Ön is élvezni a klímák nyújtotta kényelmet otthonában? Keressen minket bátran és szakembereink segítenek ebben!

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Ajánlatkérés