Vissza Vissza

Klímaszerelés Leányfalu

Leányfalu Leányfalu

klimaszereles-leanyfalu Nagyítás
klimaszereles-leanyfalu Nagyítás
klimaszereles-leanyfalu Nagyítás

Információk

Mindig megdobban a szívünk, amikor a festői szépségű Dunakanyar területéről keresnek fel minket ügyfeleink. Nincs ez másként Leányfalu esetében sem. Klímaszerelést, telepítést és karbantartást is vállalunk ezen a területen. Korábbi ügyfeleink elégedettsége pedig a legjobb visszajelzés számunkra, hogy megéri a fővároson túl is dolgoznunk.

Egy jól kiépített klíma rendszer jelentősen megnövelheti az életszínvonalunkat. A nyári hőségben enyhülést hozhat, de akár téli fűtésre is használható. Éppen ezért igyekszünk megfizethető áron és magas szakmai tudással felvértezve kiszolgálni ügyfeleink igényeit. Legyen szó egyedi megoldásokról vagy egyszerűbb munkákról.

Leányfalu sajátos olyan szempontból, hogy sok nyaraló található errefelé, de lakóingatlanok közül is vannak olyanok, ahol nehezen kivitelezhető a gáz alapú fűtés. Mindkét esetben jó megoldást jelenthetnek a hűtő-fűtő klímák, amik nyáron hűs enyhülést, télen pedig kellemes meleget biztosítanak. Nyaralók esetében tökéletesen alkalmasak fagymentesítésre is a téli időszakban, amikor nem tartózkodunk sokat az ingatlanban.

Ha felkeres minket, kiváló szakembereink lesznek majd segítségére az elsőtől az utolsó lépésekig. Teljeskörű felméréssel és részletes árajánlattal indítunk, maximálisan az Ön igényeire szabva. Ezután következhet a kivitelezést, ahol nagyon fontos az alapos, lelkiismeretes és tiszta munkavégzés. A klíma telepítése után sem hagyjuk magukra ügyfeleinket, ugyanis sokan visszajárnak hozzánk az éves tisztítás és karbantartás miatt is.

Szeretné Ön is élvezni a klímák nyújtotta kényelmet otthonában vagy nyaralójában? Keressen minket bátran, és szakembereink mindenben a segítségére lesznek!

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Ajánlatkérés