Vissza Vissza

Klímaszerelés Gárdony

Gárdony Gárdony

klimaszereles-gardony Nagyítás
klimaszereles-gardony Nagyítás
klimaszereles-gardony Nagyítás
klimaszereles-gardony Nagyítás
klimaszereles-gardony Nagyítás
klimaszereles-gardony Nagyítás
klimaszereles-gardony Nagyítás
klimaszereles-gardony Nagyítás
klimaszereles-gardony Nagyítás

Információk

A Velencei-tó partján elterülő üdülőváros Gárdony az egyik kedvenc helyeink közé tartozik. Na persze nem csak ha a tó parton kell hűsölni, de klímaszerelés miatt is szívesen utazunk ide. Tóparti helyeken különösen hasznos lehet egy jól kiépített légkondicionáló. Bár a víz közelsége enyhülést hozhat a nyári hőségben, de nagyon nem mindegy, hogy a napfürdőzés után egy kellemes hűvös házba megyünk haza vagy az átmelegedett, forróságot árasztó téglafalak közé.

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik klímák telepítésével és karbantartásával. Így nagy szakértelemmel és odafigyeléssel tudunk segíteni ügyfeleinknek megtalálni a tökéletes megoldásokat. Legyen szó állandó lakhelyről vagy nyaralóról, mindenkinek van jó ajánlatunk.

Ahogy a legtöbb tóparti városnál, úgy itt is sok nyaraló található. Ezekre az ingatlanokra jellemző lehet, hogy télen kevésbé vannak kihasználva. Ilyenkor a folyamatos fűtés drága lehet, ha azonban egyáltalán nincs fűtés, akkor elfagyhatnak a csövek és a ház. Jó megoldás lehet erre is egy gazdaságos hűtő-fűtő klíma beszerelése. Ez nyáron kellemes hűs levegőt, télen pedig szükséges mennyiségű meleget biztosít majd.

Gárdonyi ügyfeleink esetében is ugyanúgy részletes felméréssel és személyre szabott árajánlattal indítunk. Ezután következhet csak a körültekintő és lelkiismeretes kivitelezés. A beszerelt légkondiciónáloknak pedig gondját is kell majd viselni. Kollégáink vállalják az éves klímakarbantartást, javítást és tisztítást is. Ezzel is igyekszünk biztosítani, hogy ügyfeleink hosszú évekig elégedettek lehessenek az általunk végzett munkával.

Keressen minket bizalommal, és mi szívesen segítünk, amiben csak tudunk. Legyen szó tervezésről, kivitelezésről, javításról vagy karbantartásról, ránk számíthat!

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Ajánlatkérés