Vissza Vissza

Klímaszerelés Bicske

Bicske Bicske

klimaszereles-bicske Nagyítás
klimaszereles-bicske Nagyítás

Információk

A fővárostól távolodva sokszor nehéz jó kivitelezőt találni, ha klímaszerelésről van szó. Különösen igaz ez az egyébként is zsúfolt nyári szezonra. Cégünk küldetése, hogy senki se maradjon hűvös otthon nélkül kánikula idején. Ezért sokszor szívesen utazunk a fővároson kívülre is, ha ügyfeleinknek ott van ránk szüksége.

A légkondicionáló manapság már elengedhetetlen minden otthonba. A nyári hónapok egyre melegebbek, és egyre többen dolgozunk otthonról. Legyen szó munkáról, pihenésről vagy csak az esti alvásról, a melegebb hónapokban jelentős életminőség javulást hozhat egy hűsítő klíma berendezés. Emellett a modern hűtő-fűtő készülékeknek akár a téli hónapokban is jó hasznát vehetjük, hiszen ezek már képesek gazdaságosan felmelegíteni is a levegőt, nem csak lehűteni.

Jól képzett szakembereink Bicske területén is vállalnak klímaszerelést, -telepítést és karbantartást is. Miután felkeresnek bennünket a leendő ügyfeleink, minden esetben egy részletes helyszíni felmérést tartunk, ami alapján pontos és személyre szabott árajánlatot tudunk nyújtani. Emellett segítünk kiválasztani a helyi adottságokhoz és a rendelkezésre álló összeghez legjobban passzoló készülékeket is.

A beépítés során alapos és időtálló munkát végzünk, ami hosszú évekig kényelmet biztosít majd a használójának. Természetesen munka közben a tisztaságra is vigyázunk. Ám ezzel még nem zárult le a történet, hiszen a légkondicionálókat évente kell tisztítani, karbantartani. Visszatérő ügyfeleink ebben is mindig számíthatnak ránk, hiszen nekünk az Önök elégedettsége a legfontosabb.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és a következő nyár során már nem kell álmatlanul forgolódnia a meleg lepedők között. Helyette Ön is élvezheti a kellemes hűvös levegőt otthonában.

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Ajánlatkérés