Vissza Vissza

Klímaszerelés Balatonalmádi

Balatonalmádi Balatonalmádi

klimaszereles-balatonalmadi Nagyítás
klimaszereles-balatonalmadi Nagyítás
klimaszereles-balatonalmadi Nagyítás
klimaszereles-balatonalmadi Nagyítás

Információk

Bár elsősorban Budapest vonzáskörzetében dolgozunk, de ki tudna nemet mondani egy jó kis balatoni kiruccanásra? Mi sem tudunk!

Egy légkondicionáló bárhol jó szolgálatot tehet, de a tóparti városokban különösen hasznosak ezek a készülékek. A nyári melegben sokszor kimegyünk a vízpartra hűsölni vagy napozni, ám amikor utána hazaérünk nagyon nem mindegy, hogy egy tűző naptól átmelegedett házba vagy egy kellemes, hűvös szobába tudunk behúzódni pihenni.

Ezekben a városokban sok nyaraló is található, amik télen gyakran üresen állnak. A fűtésre is alkalmas klímák segíthetnek a fagymentesítésben is. Így a tóparti városokban, mint Balatonalmádi érdemes elgondolkozni klíma telepítsén.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást végez. Alapos felmérést végzünk, ami alapján személyre szabott árajánlatot tudunk adni minden jövőbeli ügyfelünknek. Ezután következik a kivitelezés, ahol szakképzett és lelkiismeretes kollégák nyújtják a legjobb munkájukat. Nem csak a minőségi beépítésre figyelünk oda, de a tisztaságra is.

Az elkészült klímák évente tisztítást és karbantartást is igényelnek, hogy hosszú évekig hibátlanul működhessenek. Ebben is számíthat ránk. Nálunk az ügyfél örökké ügyfél marad, nem csak amíg elvégezzük a beépítést.

Ha szeretné Ön is egy kellemes és hűvös házban tölteni a nyár legmelegebb napjait is, akkor keressen minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan? Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)? Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést? Csak hűtésre vagy fűtésre is szeretné használni a berendezést?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés? Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett készülék? Van-e kinézett készülék?

Bernáth András
Bernáth András

Klímaszerelő mester

Ajánlatkérés