Fujitsu logo szlogennel

Fujitsu LLC

Az LLC sorozatot azoknak ajánljuk, akik alacsony áron, de megbízható készüléket szeretnének, gazdaságos, csendes üzemeltetéssel.

Fujitsu LLC

Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés: (30) 553 2695

ASYG07LLCE AOYG07LLCE
197.625 Ft
Hűtőteljesítmény:2.0 kW
Hűtési telj. tart.:0.9-2.8 kW
Fűtőteljesítmény:2.7 kW
Fűtési telj. tart.:0.9-3.6 kW
SEER:6.70
SCOP:4.35
Energia o. (hűtés):A++
Energia o. (fűtés):A+
Zajszint(beltéri):22 < dB(A)
Zajszint(kültéri):47 > dB(A)
Részletes adatlap
ASYG09LLCE AOYG09LLCE
205.625 Ft
Hűtőteljesítmény:2.5 kW
Hűtési telj. tart.:0.9-3.0 kW
Fűtőteljesítmény:3.0 kW
Fűtési telj. tart.:0.9-3.8 kW
SEER:6.90
SCOP:4.00
Energia o. (hűtés):A++
Energia o. (fűtés):A+
Zajszint(beltéri):22 < dB(A)
Zajszint(kültéri):47 > dB(A)
Részletes adatlap
ASYG12LLCE AOYG12LLCE
222.771 Ft
Hűtőteljesítmény:3.4 kW
Hűtési telj. tart.:0.9-3.8 kW
Fűtőteljesítmény:4.0 kW
Fűtési telj. tart.:0.9-5.0 kW
SEER:6.60
SCOP:3.80
Energia o. (hűtés):A++
Energia o. (fűtés):A
Zajszint(beltéri):22 < dB(A)
Zajszint(kültéri):50 > dB(A)
Részletes adatlap
 • Fujitsu LLC nappaliban
 • Fujitsu LLC hálóban
 • Fujitsu LLC üzletben

Kérdése van? Hívjon a (30) 553 2695 telefonszámon vagy írjon nekünk. Üzenet küldése

- A gazdaságosabb működésért. A gazdaságos üzemelés érdekében a beállított hőmérséklet értéke automatikusan változik a helyiség hőmérséklet figyelembevételével hűtéskor kicsit magasabb, míg fűtéskor kicsit alacsonyabb lesz mint a távirányítón beállított érték. Ezzel a klímaberendezés energiát tud megtakarítani.

Economy mode

– A gazdaságosabb működésért. A gazdaságos üzemelés érdekében a beállított hőmérséklet értéke automatikusan változik a helyiség hőmérséklet figyelembevételével hűtéskor kicsit magasabb, míg fűtéskor kicsit alacsonyabb lesz mint a távirányítón beállított érték. Ezzel a klímaberendezés energiát tud megtakarítani.
- A „POWERFUL” üzemmód automatikusan kikapcsol, amikor a helyiség hőmérséklete elérte a beállítottat, vagy 20 perc eltelt az üzemmód indítása óta. Azonban az üzemmód indítása után bizonyos ideig mindenképpen működésben marad.

Powerful üzemmód

– A „POWERFUL” üzemmód automatikusan kikapcsol, amikor a helyiség hőmérséklete elérte a beállítottat, vagy 20 perc eltelt az üzemmód indítása óta. Azonban az üzemmód indítása után bizonyos ideig mindenképpen működésben marad.
- A berendezés automatikusan átkapcsol a szükséges üzemmódra ( hűtés, szárítás, fűtés), adott hőmérséklettartományban tartva ezzel a szoba hőmérsékletét.

Automatikus üzemmód váltás

– A berendezés automatikusan átkapcsol a szükséges üzemmódra ( hűtés, szárítás, fűtés), adott hőmérséklettartományban tartva ezzel a szoba hőmérsékletét.
- A függőleges légterelő lamella automatikusan tereli a levegőt le-fel, illetve beállítható bármely kívánt pozícióba.

Swing légterelés

– A függőleges légterelő lamella automatikusan tereli a levegőt le-fel, illetve beállítható bármely kívánt pozícióba.
- A ventilátor úgy működik, hogy optimálisan keringtesse a kezelt levegőt. Amennyiben a kifújt levegő hőmérséklete nem megfelelő, az automatika annak megfelelően fogja változtatni a ventillátor fordulatszámát.

AUTOmata ventillátor sebesség

– A ventilátor úgy működik, hogy optimálisan keringtesse a kezelt levegőt. Amennyiben a kifújt levegő hőmérséklete nem megfelelő, az automatika annak megfelelően fogja változtatni a ventillátor fordulatszámát.
- Amennyiben a légkondicionáló tápfeszültségét hálózat kimaradás szakítaná meg, a berendezés automatikusan az előzőleg kiválasztott üzemmódban fog újraindulni, amikor a feszültség helyreáll.

Automata újraindítás

– Amennyiben a légkondicionáló tápfeszültségét hálózat kimaradás szakítaná meg, a berendezés automatikusan az előzőleg kiválasztott üzemmódban fog újraindulni, amikor a feszültség helyreáll.
- Annak megelőzésére, hogy ne legyen túl meleg vagy túl hideg alvás közben, az elalvási időzítés funkciója automatikusan módosítja a termosztát beállítását, a beállított időponttal összhangban. Amikor a beállított idő eltelt, a légkondicionáló teljesen leáll.

SLEEP üzemmód

– Annak megelőzésére, hogy ne legyen túl meleg vagy túl hideg alvás közben, az elalvási időzítés funkciója automatikusan módosítja a termosztát beállítását, a beállított időponttal összhangban. Amikor a beállított idő eltelt, a légkondicionáló teljesen leáll.
- A programozott időzítés lehetővé teszi, hogy egyetlen műveletsorrendbe vonják össze az időzített kikapcsolást és az időzített bekapcsolási műveletet. A műveletsorrend egyetlen átmenetet tartalmazhat vagy egy kikapcsolást majd bekapcsolt, vagy fordítva először bekapcsolást majd kikapcsolást.

ON OFF időzítés

– A programozott időzítés lehetővé teszi, hogy egyetlen műveletsorrendbe vonják össze az időzített kikapcsolást és az időzített bekapcsolási műveletet. A műveletsorrend egyetlen átmenetet tartalmazhat vagy egy kikapcsolást majd bekapcsolt, vagy fordítva először bekapcsolást majd kikapcsolást.
- A beltéri egység jelzi az szűrők cseréjének szükségességét.

Szűrő tisztítás kijelzése

– A beltéri egység jelzi az szűrők cseréjének szükségességét.
- Az előlap könnyen leszedhető, tisztítószeres vízzel könnyedén mosható és száradás után visszarakható.

Mosható előlap

– Az előlap könnyen leszedhető, tisztítószeres vízzel könnyedén mosható és száradás után visszarakható.

KLÍMASZERELÉS REFERENCIÁKKAL

 • A.Csaba
  “A Klímavárosról annyit tudok elmondani, hogy minden amiben az elején megegyeztünk az úgy volt. Az előcsövezésnél, a klímaszerelésnél, a beüzemelésnél mindig pontos és korrekt volt. A tisztaságról ne is beszéljünk!”

  – A. Csaba Budapest II kerület
 • B.Jozsef
  “Nagyon jó benyomást tett ránk már a kapcsolatfelvétel során. Megkeresésünkre nagyon hamar reagált. A megbeszélt időpontban jött, pontos, szakszerű munkát végzett. Ügyelt a ház tisztaságára, cipővédőt is használtak. Sok hozzá hasonló, becsületes szakemberre lenne szükség az országban…

  – B. József Budapest XIV kerület
 • K.Albert
  “Az egyik szobánk komfortját szerettük volna növelni és erre kerestünk szakembert. Több ajánlatból a Klímaváros ajánlata nyert, nem feltétlen az ára, hanem a profizmusuk miatt. Minden akkor és úgy történt ahogy megígérte, szavát mindig betartotta!

  – K. Albert Budapest XIV kerület
 • Cs.Balazs
  “Nagyon szuper felmérés, minden kérdésünkre választ kaptunk. A szerelés flott, a megbeszélt időben. Pontos, korrekt, tiszta munka, hasznos tanácsok, pontos elszámolás és számlázás.

  – Cs. Balázs Tinnye
 • B.Peter
  “Nagyon korrekt felmérést végzett. Elégedett voltam a kivitelezéssel: lábzsák használata következetesen, profi maró és fúrógépek használata, precíz kivitelezés, porelszívás munka közben, takarítás utána (az udvari munkák helyén is).

  – B. Péter Budapest IX kerület
 • Játszópark Kft logo
  “A telepítés során rendkívüli profizmust mutattak. A végeredmény a tulajdonosok tetszését is elnyerte. Gyorsan, precízen dolgoztak és szinte észrevétlenül. Külön meglepetés, hogy a kivételes rendet hagytak maguk után.

  Játszópark Kft – L. Erzsébet Pomáz
 • K.Hedvig
  “Egy speciális feladatra kerestünk megoldást. A műtő helyiségünkben tönkrement a légkondi berendezés. A szereléskor úgy dolgoztak, hogy a végére semmi nem lett poros. Nem tudom, hogyan csinálták, de megoldották. Azóta is használjuk a klíma készüléket és ha bármi kérdésünk van Andrást kérdezzük.

  – K. Hedvig Budapest XI kerület
Lipóti pékség logo
BRFK logo
UPC logo
GE logo
Lurdy ház logo
Telekom logo

Elérhetőségünk

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek 08:00-18:00
Szombat, vasárnap ZÁRVA

Központi címünk:

Klímaváros Kft
2613 Rád
Árpád fejedelem utca 27

Telefon:

+36 30 553 2695

Email:

info@klimavaros.hu